Cálido concreto. Dekleva Gregorič Arhitekti

17Dec14

A concrete perimeter wall, imprinted with the grain of wooden planks, encircles the base of the property to distinguish a patch of private garden from the surrounding woodland. This is intended to pay tribute to the oak forests of the Karst region that have now been desecrated by construction works.

k1 k2 k3 k5 k6 k8

Advertisements


No Responses Yet to “Cálido concreto. Dekleva Gregorič Arhitekti”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: